Cum se folosesc Assad și Băsescu de aducerea lui Hayssam în România

hayssam dc
hayssam dc

Jurnaliștii Ahmed Jaber și Radu Tudor au arătat, sâmbătă, la Antena 3, cum se folosesc Traian Băsescu și autoritățile din Siria de aducerea în România a teroristului Omar Hayssam

Potrivit jurnalistului din Orientul Mijlociu, joi, în Siria, a ajuns un avion C-27J Spartan plin cu ajutoare, aparținând Armatei Române. Vineri dimineață, aeronava a aterizat în țară cu Omar Hayssam la bord.

Ahmed Jaber consideră că, prin trimiterea teroristului Omar Hayssam în România, Guvernul din Siria încearcă să arate că luptă împotriva terorismului.

Hayssam, folosit de Băsescu în lupta politică

Printr-o intervenție telefonică, analistul Radu Tudor a ținut să arate că avionul Armatei Române care s-a deplasat cu ajutoare în Siria și aducerea lui Hayssam în țară nu reprezintă o coincidență.

"Nu poate fi o simplă coincidență. (...) Nu am înțeles de ce Traian Băsescu a vrut să ne tragă pe sfoară în chestiunea asta. Nu este nimic întâmplător. 99,99% putem afirma că acela este avionul cu care a fost adus Omar Hayssam în țară, în urma unor negocieri dure între noi și Siria", a spus realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire".

El a adăugat că președintele se folosește de acest prilej pentru a lovi în adversarii săi politici.

"Traian Băsescu a făcut un apel la pușcăriașul Omar Hayssam să vorbească, să-i dea în gât pe cei cu care a făcut afaceri. Această aducere este folosită de șeful statului în lupta politică. Vrea să obțină informații împotriva dușmanilor politici", a conchis Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel