"Cum se calculează aria cercului?", întrebarea serii. Mircea Badea, reacţie: Dăncilă nu a răspuns bine, dar Iohannis nu a răspuns deloc

Florin Răvdan / 19 noi 2019 / 23:41
Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a reacţionat ironic după ce preşedintele Iohannis a evitat să răspundă la o întrebare al cărei răspuns a fost greşit de Viorica Dăncilă. Candidatului PSD i s-a pus o întrebare legată de calculul ariei cercului şi a răspuns "raza la pătrat" în loc de "pi ori raza la pătrat".

"N-a răspuns la întrebare. L-a întrebat ăla hăhăind de raza cercului şi a spus că el nefiind profesor de fizică, n-are cum să ştie. Da' nu mai bine spuneai PI R pătrat şi aia era? Asta cu sunt profesor de fizică nu e răspuns. E harneală. Cât e? Deci nu a răspuns. Iohannis nu a răspuns. Dăncilă a răspuns prost, dar a răspuns. A greşit, aia e, dar a răspuns. Iohannis nu a răspuns, am înţeles că e profesor de fizică, dar nu a răspuns.

Întrebarea ăluia a fost şi mai penibilă. L-a întrebat cum se calculează. Eu ştiu şi cum se calculează, că la matematică în viaţa asta sunt peste Dăncilă şi Iohannis la un loc. Şi m-am amuzat, mi se pare amuzant. Şi pe mine, care am fost la un nivel matematic peste ei doi la un loc, după două ore jumate de vorbit, fiind praf, s-ar putea să fi dat un răspuns greşit", a spus Mircea Badea.