Cum sa-ti transformi vechiul telefon intr-un interfon pentru bebe

Un interfon pentru bebe este un obiect ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul oricaror parinti de nou-nascuti. Daca ai un telefon mai vechi, te vom invata cum sa-ti transformi telefonul intr-un dispozitiv prin care cel mic poate fi monitorizat in permanenta.

Bebelusii au nevoie de atentie permanenta, insa, in acelasi timp, parintii nu-si pot petrece tot timpul langa patut. Un obiect foarte util in astfel de situatii este interfonul pentru bebe. Acesta functioneaza ca o statie de emisie-receptie si veti fi astfel avertizat in momentele in care cel mic plange sau este foarte agitat. Un interfon pentru bebe le da parintilor ocazia sa se miste in voie prin casa, fara sa stea prea mult cu grija copilului. In magazinele de specialitate exista zeci de modele, de la cele mai ieftine, pana la gadgeturi cu camera incorporata, ce pot fi folosite si drept camere de supraveghere.

Insa aveti si o varianta la indemana, fara sa aveti nevoie de un drum pana la magazin. Va trebuie un smartphone pe care nu-l mai folositi, obiect ce il puteti transforma intr-un interfon bebe. Android a lansat o aplicate, care se numeste "Dormi", prin care vechiul telefon poate fi utilizat pe post de interfon pentru bebe. Aveti nevoie de o conexiune a net si de un telefon sau tableta care suporta cel putin versiunea Android 2.3. Descarcati aplicatia, puneti vechiul telefon in camera copilului, iar de pe cel nou il puteti monitoriza.

Aplicatia foloseste boxele si microfonul telefonului instalat in camera copilului, astfel incat veti fi la curent cu ce se intampla cu cel mic. Aplicatia se activeaza automat cand cel mic incepe sa planga, dar exista si optiunea sa-l ascultati oricand doriti. Interesant este ca aceasta aplicatie poate fi folosita si pentru monitorizarea mai multor copii in paralel, aflati in camere diferite.

Daca vi se pare complicat sau pur si simplu doriti un interfon pentru bebe in varianta clasica, puteti arunca o privire pe oferta Noriel. Noi le-am gasit printre cele mai interesante. Aici aveti la dispozitie mai multe tipuri de inteforn pentru bebe, in functie de buget: audio, video sau care monitorizeaza respiratia si miscarile celui mic.

Cele mai multe au o arie de acoperire de aproximativ 100 de metri, insa daca detineti o casa mare, aveti si variante cu o arie de acoperire de peste 800 de metri. Pe langa monitorizare, interfonul pentru bebe poate fi folosit si pentru ca cel mic sa auda vocea parintilor, astfel incat sa se linisteasca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel