Cum să scăpaţi de reclamele personalizate Google. Trucul pe care trebuie să-l ştii

Google
Google

Google știe foarte multe despre noi și, pe baza aceasta, este capabil să afișeze publicitatea lucrurilor pe care le-am căutat. Cu toate acestea, există o modalitatea de a scăpa de reclamele enervante.

Ați căutat informații despre nunți? În momentul de față, este posibil să vedeți rochii de mireasă, restaurante şi așa mai departe. Cu toate acestea, există o modalitate de a evita să vedeți anunțuri pe baza intereselor dvs. Adevărul este că Google în sine ne oferă această posibilitate și explică consecințele.

Din panoul de control al contului Google putem accesa secțiunea "Informații personale și confidențialitate". Vom vedea opțiunea "Setări pentru anunțuri":

Setările anunțului

În partea inferioară a acestei pagini veți găsi butonul pentru a activa sau a dezactiva anunțurile în funcție de interesele dvs. Aceasta înseamnă că atunci când este activat, Google vă va afișa publicitatea cu privire la căutările pe care le-ați făcut, videoclipurile YouTube pe care le-ați văzut sau informațiile personale ale contului.

Pe de altă parte, dezactivarea acesteia nu înseamnă că veți înceta să vedeți publicitatea, doar că anunțurile se vor baza pe informații mai puțin relevante și despre informații generale, cum ar fi locația dvs.

VEZI ŞI Cum să afli cine ţi-a salvat numărul, utilizând WhatsApp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel