Cum să îndepărtaţi ţânţarii cu oţet. Trei soluţii care îi vor ţine departe

Țânțari
Țânțari

Ştiaţi că oţetul este unul dintre cele mai bune produse care pot ţine ţânţarii la distanţă? Datorită mirosului intens, oţetul este foarte neplăcut de aceste insecte. 

Există mai multe trucuri cu oţet, cu ajutorul cărora puteţi alunga ţânţarii. Vă vom arăta ce metode vă pot oferi cele mai bune rezultate.

Sticlă cu oțet


Această metodă este foarte simplă și constă în umplerea unui pahar cu oțet alb și plasarea pe o suprafață, fie o masă, fie o piesă de mobilier, a zonei pe care doriți să o păstrați în siguranță. Mirosul pe care oțetul îl va elibera va fi foarte puternic și enervant pentru aceste insecte și nu se va apropia de acea zonă. Dacă îl plasați lângă ferestre, acesta poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a împiedica intrarea în încăperi.

Soluţie obţinută din oţet şi lemon gras


Puteți, de asemenea, să pregătiți un remediu împotriva țânțarilor, combinând oțet cu lemon gras. Trebuie doar să diluați aproximativ 10 picături de ulei de lemon gras în 30 ml de ulei de măsline și adăugați 1 lingură de oțet în amestec. Plasați sticla cu amestecul acolo unde nu vreţi să fiţi deranjaţi de ţânţari.

Oțet și ulei de eucalipt


Un alt remediu împotriva țânțarilor, pe care îl puteți pregăti cu oțet, este acela care include și uleiul esențial de eucalipt, care, de asemenea, dă un miros neplăcut acestor insecte.

Pentru a o pregăti, trebuie să amestecați 1 ceașcă de oțet cu 1 ceașcă de alcool și aproximativ 10 picături de ulei esențial de eucalipt. Puneţi amestecul într-o sticlă cu pulverizator şi folosiți-o pentru a alunga ţânţarii din încăperi.

VEZI ŞI Bicarbonatul de sodiu, trucul ieftin care te scapă de ciupiturile ţânţarilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel