Cum să faci răcoare în maşină fără aer condiţionat. 5 sfaturi pentru şoferi

Obținerea unei temperaturi confortabile în maşină nu se limitează la utilizarea aerului condiționat. Există câteva trucuri simple care ne ajută să ne bucurăm de autoturism în timpul verii. 

Parcaţi maşina la umbră. În acest fel volanul nu-ţi va arde mâinile, iar bordul maşinii nu va emana căldura acumulată de la soare. Astfel că, dacă găsiţi un loc mai îndepărtat la umbră nu renunţaţi la el chiar dacă aveţi mai mult de mers pe jos.

Folosiţi parasolarele. Acea bucată mică de carton poate elimina mult mai multă căldură decât pare. De asemenea, în acest fel veţi evita distrugerea bordului.

Plasați o cârpă umedă pe spoturile pentru ventilaţie. În acest fel se va răci mai repede în maşină. Acest sfat ar trebui folosit numai în momente extreme. 

Deschideți și închideți ușile. Astfel se va face curent şi se va răcori mai repede în maşină. Pare incredibil, dar funcţionează. 

Nu uitaţi să aveţi apă la dumneavoastră. Este important să ne hidratăm. Dacă ne este rău din cauza căldurii în maşină, este important să ne umezim încheieturile și zona gâtului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel