Cum să eviți ca aplicațiile de pe smartphone să te înregistreze

telefon
telefon

În numeroase ocazii, aplicațiile care sunt descărcate pe smartphone solicită permisiunea de a accesa camera foto sau microfonul, o permisiune acordată fără a fi conștient de toate informațiile care sunt efectiv transferate.

Există posibilitatea de a revizui termenii cu care inițial ați fost de acord în funcție de ce aplicații ați descărcat. După cum explică Andro4All, ce trebuie să faceți este simplu.

Este nevoie să accesați setările aplicației respective. Odată ce ați ajuns acolo trebuie să căutați opțiunea "permise" unde vor apărea toate cele aspecte asupra cărora v-ați dat acordul.

Atunci când o aplicație are activată funcția de microfon sau cameră foto înseamnă că are permisiunea utilizatorului să înregistreze imagini sau să înregistreze audio, deși acest lucru nu este făcut în permanență.

Așadar, tot ce trebuie să faceți este pur și simplu să dezactivați caseta cu respectivele funcții, astfel încât, din acel moment, aplicația să nu mai aibă acces la informațiile dumneavoastră private.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel