Cum s-a sinucis cel mai bun distribuitor Herbalife

john_peterson--300x300
john_peterson--300x300
Unul dintre cei mai buni agenţi de vânzare a companiei Herbalife, John Peterson, care făcuse milioane de dolari din această afacere, s-a sinucis.

Iniţial, directorul Herbalife, Michael Johnson, a anunţat că Peterson a murit în urma unui accident, însă potrivit şerifului adjunct din Routt County, Ray Birch, bărbatul s-a sinucis prin împuşcare. Poliţistul a declarat pentru New York Post că Peterson, în vârstă de 58 de ani a fost găsit mort, cu o plagă împuşcată, într-o maşină parcată lângă casa lui, potrivit stirileprotv.ro.

Peterson a primit titlul de cel mai de succes distribuitor Herbalife în ultimii 10 ani, iar veniturile sale s-au ridicat anul trecut la 3 milioane de dolari. Într-un clip promoţional al companiei, Peterson scotea în evidenţă faptul că deţine patru case, trei în SUA şi una în Brazilia, o afacere în Mexic, un elicopter, un avion privat şi un iaht. Filmuleţul arată stilul de viaţă al milionarului care şi-a făcut averea prin distribuirea produselor Herbalife.

Distribuitor încă din anii 80

Bărbatul a avut o asemenea evoluţie pentru că a intrat în afacere la începuturile ei, în anii `80. Succesul sau răsunător se datorează şi faptului că el şi fosta lui soţie, Susan, au fost primii care au adus produsele companiei pe piaţă din Mexic.

John Peterson avea 3 copii şi era căsătorit cu ce de-a două să soţie, Fernanda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel