Cum poți verifica dacă Google știe de unde ți-ai făcut cumpărăturile

cumpărături
cumpărături

Există o modalitate prin care puteți verifica ce știe Google despre dumneavoastră, inclusiv date despre toate cumpărăturile pe care le-ați făcut.

În esență, dacă utilizați un produs Google, indiferent ce este, compania va stoca informații personale pentru analiză și utilizare. Ceea ce probabil nu știți este că Google cunoaște multe dintre achizițiile pe care le faceți pe Internet.

Există o secțiune specială destinată cumpărăturile în informațiile despre contul Google. Apoi următorul pas este gestionarea achizițiilor.

Google colectează informații despre cumpărături. Nu contează dacă nu faceți achiziții în magazinele sau prin serviciile lor. Este suficient dacă faceți cumpărături pe Internet pentru că ei vor ști, cu siguranță, acest lucru.

Datorită faptului că Gmail este gratuit, dar totuși plătiți cu datele dumneavoastră personale, Google poate face o compilație a achizițiilor, deși este adevărat că există unele pe care încă nu le poate scana.

De exemplu, toate achizițiile de pe Amazon pe care le faceți în timp ce utilizați Gmail vor fi efectuate pe Google.

Google examinează fiecare e-mail pe care îl primești și când își dă seama că este o chitanță sau o factură, o asimilează ca o achiziție. Din portalul dumneavoastră puteți vedea data estimată a livrării, rezumatul comenzii care indică ce a fost achiziționat, adresa de livrare și costul achiziției.

Nu puteți scăpa de Google în timp ce utilizați Google

Gmail este un serviciu gratuit și, ca parte a afacerii, vă oferiți datele motorului de căutare pentru a vă cataloga în funcție de interese.

În 2017, Google a anunțat că va înceta să utilizeze informații de e-mail în Gmail pentru profiluri de anunțuri. Ceea ce continuă să facă este să scaneze fiecare e-mail pentru posibile probleme precum malware sau phishing.

Google nu ascunde niciodată că stochează acest tip de informații, ca dovadă că există respectivul panou pe care îl puteți vedea sau chiar opțiunea de a elimina traseul de achiziții din contul dumneavoastră Google.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel