Cum poți beneficia de un loc de parcare în Sectorul 3

parcare
parcare

În urma reorganizării administrative a mai multor zone din Sectorul 3, primăria a suplimentat numărul locurilor de parcare cu încă 30.000.

În aceste zile, aproximativ 2.000 de locuri de parcare se află în procedura de atribuire. Pentru că au existat informații contradictorii pe acest subiect, reprezentanții Primăriei Sectorului 3 vin cu lămuriri și explică exact procedura de atribuire a locurilor de parcare.


Ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a obține un loc de de parcare atribuit de Primăria Sectorului 3? Trebuie să aveți domiciliul sau reședința pe raza Sectorului 3, în imobilele care au arondate locurile de parcare care sunt solicitate. De asemenea este necesar să aveți toate impozitele, taxele și amenzile datorate DGITL S3 achitate la termen. Totodată, locul de parcare solicitat trebuie să nu fie într-o baterie de parcări situată la mai mult de 30 m de limita blocului în care are aveți domiciliul/reședința și, de asemenea, să nu dețineți deja un loc de parcare atribuit apartamentului în care locuiți.

(w670)


În condițiile în care deja aveți o autorizație de parcare într-o baterie în care locurile de parcare au fost suplimentate sau reorganizate, trebuie doar să depuneți o cerere de reînnoire a autorizației de parcare, având la dosar și dovada valabilității poliței de asigurare obligatorii (RCA) și verificare ITP, dar și impozitele, taxele și amenzile achitate.


Actele necesare


cerere locuri de parcare (tipizat);


documente privind domiciliul/rezidența (buletin de identitate / carte de identitate - copie);


copie după certificatul de înmatriculare a autoturismului aflat în proprietate sau în folosință;


copie după cartea de identitate a autoturismului;


copie după contractul de comodat al autoturismului, după caz, care să ateste dreptul de folosință asupra autoturismului în cauză;


dovada deținerii poliței de asigurare tip RCA și ITP valabil

(w670)


Locurile de parcare nu se licitează!


„Trebuie să știți de la bun început că locurile de parcare din Sectorul 3 nu se licitează, ci se atribuie direct. Am reușit să suplimentăm numărul locuri de parcare cu peste 30.000, acestea fiind distribuite uniform în tot sectorul. Procedura de atribuire este cât se poate de simplă, zic eu, și nu ar trebui ca locuitorii Sectorului 3 să întâmpine probleme. Căutăm în permanență noi spații și noi soluții pentru amenajarea parcărilor de reședință astfel încât să facem față cât mai bine cererii existente. De la începutul anului am atribuit aproximativ 3.000 de locuri de parcare, iar acum suntem în curs de atribuire a altor 2.000", a declarant primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel