EXCLUSIV  Cum începe anul 2020. Haideți să ne uităm în astrograma miezului nopții pentru România!

2020
2020

Dacă vrem să ne dăm seama cum va fi anul ce urmează, ne uităm în astrograma miezului nopții pentru țara noastră.

De departe, aspectul cel mai important este conjuncția dintre Lună și Neptun, în semnul Peștilor, care va crea pe tot parcursul anului multă confuzie, haos emoțional, nevoia de a fugi de realitate, de a evada de stresul cotidian. Vom avea tendința de a ne victimiza, de a renunța prea repede sau de a procrastina. La prima vedere, conjuncția dintre Lună și Neptun este una total defavorabilă, însă poate veni la pachet și cu inspirație, imaginație sau generozitate.

Ca de obicei, ascendentul este în Balanță. Venus, guvernatorul ascendentului, se află în Vărsător, deci relațiile nu vor mai fi deloc tradiționale și conservatoare. În plus, relațiile de lungă durată se vor destrăma dacă partenerii nu își vor acorda mai multă independență sau spațiu.

În casa a 4-a, cea a imobiliarelor, este un stellium în Capricorn(Jupiter, Soare, Saturn, Pluto), iar în casa 8-a, a instituțiilor financiare, se află Uranus. Influența astrala a anului 2020 ne cere să fim mult mai atenți atunci când ne vom dori un credit imobiliar sau când vom alege să vindem un teren. Neatenția poate duce la instabilitate și pierderi semnificative.

Mercur se apropie de o conjuncție cu Jupiter. Gândurile și ideile au nevoie de multă răbdare și seriozitate pentru a fi puse în practică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel