Cum faci corect ouă moi şi ouă tari. Cât le fierbi. Pentru un ou fiert moale fierberea trebuie să dureze 3 minute. Astfel, gălbenuş oului va fi usor lichid, albuşul este în cea mai mare parte solid, cu unele zone moi în apropiere de centru, scrie observator.tv
Cum faci corect ouă moi şi ouă tari. Cât le fierbi. Pentru un ou fiert mediu, fierberea trebuie să dureze 12 minute. Vei obține un albuşu ferm, dar nu uscat, iar gălbenuşul nici umed, dar nici complet uscat.
Cum faci corect ouă moi şi ouă tari. Cât le fierbi. Pentru un ou fiert tare, fierberea durează 15 minute. Gălbenuşul nu va fi deloc umed, iar albuşul va fi ferm peste tot, fără a avea consistenţă de cauciuc.
Vezi și: Cum se fierbe orezul corect. Ai procedat greșit până acum. Secretele bucătarilor vechi în meserie
Varză călită cu cârnați și mămăliguță. Rețeta tradițională adorată de români. Cum se prepară
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News