Cum faci cartofi crocanți fără ulei. Trucul magic! Nu toată lumea-l știe

Ema Apostu / 21 oct 2019 / 18:35 Salveaza PDF Comentarii

Cum faci cartofi crocanți fără ulei. Trucul folosit de gospodinele cu experiență. Nu toată lumea-l știe! Cartofii prăjiți sunt fără doar și poate un fel de mâncare adorat. Crocanți delicioși, sunt de nelipsit din farfuriile gurmanzilor. Însă există și o variantă sănătoasă, la fel de delicioasă, a acestui preparat. Nu ai nevoie de niciun strop de ulei.

Poți obține cartofi crocanți fără să folosești uleiul. Un truc des folosit este acela de a presăra puțină făină peste cartofi, înainte de a-i introduce la cuptor.

Un alt truc. Înainte să fie prăjiţi, cartofii se fierb în apă cu oţet balsamic, ceea ce le va da o savoare deosebită în interior, eliminându-se astfel și o cantitate mare de amidon din ei. De asemenea, nu se vor imbiba cu grăsime când se prăjesc.

De asemenea, dacă îți dorești o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, alături de cartofii prăjiți, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.

Vezi și: De ce să pui cartofii în ulei încins, după ce i-ai prăjit și răcit. Trucul folosit de bucătarii cu experiență

De ce să pui alcool sau urzici în apa în care fierbi carnea de vită. Secretul folosit în restaurante

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24