Cum explică Viorica Dăncilă scorul obținut de la prezidențiale

Viorica Dăncilă a explicat, chiar dumincă seara, care este semnificația numărului de voturi pe care l-a obținut la alegerile prezidențiale 2019.

Viorica Dăncilă a ținut să facă aceste precizări în contextul în care s-a spus că rezultatul pe care ea l-a obținut în competiția cu Klaus Iohannis este cel mai mic scor obținut de un candidat PSD:

”Haideți să luăm istoricul fiecărui candidat la prezidențiale. Fie era președintele partidului de 2-3 ani, avea o poziție consolidată, fie partidul era pe un scor înalt. Acum, eu am luat partidul la un scor de 22%, președintele partidului arestat și ne-am dus la 17%, și de la acel scor foarte mic am reușit să țin echilibrul în partid, să intru în turul doi, deși nimeni nu-mi dădea vreo șansă, și acum să avem peste 3 milioane de voturi, caum am avut în 2016, la alegerile perlamentare, ce ne-a permis să intrăm la guvernare. Deci, gândiți-vă că a fost pe 29 Iunie Congresul PSD. De la 1 Iulie până acum, totuși, să intri în turul doi și să mergi la un număr de 3,3 milioane de voturi e ceva. Dacă și eu eram ca și ceilalți să fi venit pe poziție consolidată a partidului, fără atâtea probleme, să fi plecat de la un scor mult mai mare, probabil că și pentru mine lucrurile ar fi fost mult mai ușoare”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică seara, la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel