Cum era percepută Dana Nicolaescu de foștii colegi

dana nicolaescu
dana nicolaescu

Despre  Dana Nicolaescu colegii de liceu o descriu ca o fată cuminte, cultă și frumoasă. Așa a cunoscut-o marele regizor, care s-a îndrăgostit de ea, după care a luat-o de soție și au conviețuit 17 ani.

De la moartea lui Sergiu Nicolaescu, asupra soției acestuia, Dana, s-a abătut un val de antipatie, iar singurele persoane care i-au stat alături au fost familia, rudele lui Sergiu, dar și o parte din foștii colegi de liceu, scrie cancan.ro.

Dana Nicolaescu a fost căsătorită cu Sergiu Nicolaescu 7 ani și locuiesc împreuna de 17 ani, iar colegii vorbesc despre ea la superlativ.

"Cu Dana Ionică am fost colegă în liceu. Era o fata deosebită și avea un ceva al ei. Era de familie bună, foarte cultă, chiar studioasă și era genul care nu chiulea de la școală. Citea mult, foarte multă literatură, și avea o atitudine maiestuoasă care impunea respect. Genul de femeie care este frumoasă fară să se machieze, elegantă, foarte feminină și cu stil. Țin minte că își asorata bijuteriile în funcție de haine. O femeie cu gust si atitudine", a povestit o fostă colegă de liceu a vaduvei lui Sergiu Nicolaescu pentru cancan.ro.

Părerile formate în adolescență aveau să-i fie întărite acesteia la reuniunea de peste un deceniu de la încheierea liceului.

"Reuniunea a avut loc la un restaurant, iar Dana a achitat toată nota de plata. A făcut acest gest cu eleganță și în tacere și fără a face tam-tam. Ea s-a retras prima, scuzându-se că este și ziua sa de naștere. Așa se nimerise. Însa, înainte de a pleca, i-a lăsat unei colege, cu care ea era mai apropiată, o sumă de bani ca să achite nota tuturor. Noi am aflat la câteva minute bune, iar gestul ei ne-a lăsat muți",a mai povestit fosta colegă a văduvei lui Nicolaescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel