EXCLUSIV  Marius Chirca, uriaș semn de întrebare privind câinii Cristinei Țopescu. ”Nu vreau să fac speculații, dar...”

Deşi stăpâna lor murise de trei săptămâni, câinii Cristinei Ţopescu au fost găsiţi în viaţă şi chiar energici, potrivit unei declaraţii a lui Marius Chirca (Kola Kariola) din urmă cu câteva zile. Acesta a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, cum au reuşit câinii să supravieţuiască. 

Vezi și: EXCLUSIV Cine este Marius Chirca. Adevărul despre Kola Kariola

"Nu vreau să fac speculaţii, sub nicio formă. Ce vreau să spun, în calitate de om care trăieşte de şase ani de zile doar între câini, este că un câine normal nu poate trăi fără apă şi mâncare timp de trei săptămâni. Prin absurd, dacă este un câine bine hrănit şi cu un sistem imunitar foarte bun, ar răzbi de foame, dar ar ajunge un schelet, practic o carcasă cu blană. Din ce am înţeles, aici nu era cazul, pentru că aceşti câini au trebuit tranchilizaţi pentru a fi prinşi, nu erau într-o stare deplorabilă.", a declarat Marius Chirca pentru DC NEWS. 

VEZI ŞI Ce a găsit Marius Chirca acasă la Cristina Țopescu. Bogdan Chirieac: Mare semn de întrebare. O nouă direcție de anchetă

Cum au supravieţuit câinii

"O doamnă procuror de la faţa locului mi-a spus că au găsit câinii un sac de boabe în casă pe care l-au rupt, l-au spart, şi au mâncat tot. Eu nu îmi găsesc explicaţii pentru lipsa de apă. Dacă era un sac de 15 kg, pentru şapte câini să spunem că nu era o problemă legat de mâncare. 

Există posibilitatea vasului de toaletă. Fiind o casă de femeie singură, poate capacul nu se pune. Disperarea probabil i-a impins să meargă să cerceteze locuri. Dar la baie uşa poate fi închisă sau deschisă, asta nu ştim. Organele de anchetă ştiu asta, dacă era uşa deschisă, dacă era capacul pus la vasul de toaletă.", a mai spus Chirca. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel