Cum atragi banii în viaţa ta. Cine e sortit sărăciei

Rodica Mitu / 22 noi 2019 / 14:24
Bani
Bani

Un specialist a explicat de ce există blocaje financiare şi cum pot fi depășite.

Invitat în cadrul unei ediții a emisiunii „Lumea nevăzută" de la Antena Stars, scriitorul Risvan Vlad Rusu, specialist în metafizica chineză, a explicat de ce există blocaje financiare şi cum pot fi depășite.

„Energia banilor, ca să intre în structurile mele, trebuie să fiu receptiv. Ca să fiu receptiv, trebuie să fiu un soi de magnet, un soi de aspirator pentru energia a banilor. Pentru că ea este pretutindeni, este abundentă, nu există lipsă de energie a banilor decât în anumite zone de pe globul acesta, care, karmic, sunt sortite sărăciei. Şi acolo nu ai unde să absorbi acea energie. Dar, în rest, în ţările civilizate şi, la noi în ţară, energia banilor este din abundenţă. Dar mai contează ceva: trebuie să am şi înţelepciunea necesară să pot folosi banii. La noi în ţară au fost oameni care au câştigat la Loto de mai multe ori şi au rămas în sărăcie pentru că, degeaba câştigi milioanele de euro, dacă nu ştii cum să faci să crească şi să te foloseşti de ele. Trebuie să rămâi pe acea energie a banilor", a explicat Risvan Vlad Rusu.

„Trebuie să eliminăm acele rezistenţe interioare care ne spun: dar eu niciodată nu o să ajung aşa. Niciodată nu o să pot aşa, dar de unde o să îmi vină banii”, a mai spus acesta.

 

VEZI ȘI: Vești extraordinare pentru o ZODIE în decembrie. Toți vor în locul ei