Cum asortezi cizmele cu geanta. 5 sfaturi utile

Se mai asorteaza geanta cu incaltamintea? Este dilema cu care se confrunta multe persoane atunci cand vine vorba de asocierile dintre piesele vestimentare. Exista cateva trucuri dezvaluite de stilisti cu ajutorul carora nu putem da gres.

Dimineata, timpul pentru imbracat este strans. Iar atunci cand nici nu ai o idee clara ce si cum vei pune pe tine lucrurile se complica si mai tare.

Cu ce geanta asortezi noua ta pereche de cizme de dama? Ei bine, greu raspuns. Pana acum stiam ca trebuie ca nuanta cizmelor sa se regaseasca in cea a gentii. Sau cel putin textura sa fie asemanatoare. Doar ca moda se mai schimba, asa ca iata cateva sfaturi utile legate de modul in care se combina astazi incaltamintea cu gentile.

Potriveste, dar nu neaparat

Vestea cea buna care vine de la designeri este ca nu mai trebuie sa ne cumparam cizme sau pantofi din aceeasi gama cu geanta sau invers. Lucrurile nu mai sunt la fel de rigide, moda nu mai e atat de riguroasa. S-a schimbat. Poti asocia tematic cele doua piese, insa nu neaparat. Nu e necesar ca nuantele sa fie identice, nici textura si nici macar linia celor doua. Pentru un plus de originalitate e chiar recomandat sa n-aiba nimic in comun.

Aproape aceeasi culoare

Pentru femeile care nu sunt chiar atat de curajoase incat sa accepte cu usurinta contrastele, e indicat sa aleaga varianta ceva mai temperata. Adica sa incerce sa asocieze cizmele cu geanta in tonuri ale aceleiasi culori. In felul acesta se poate crea o armonie intre cele doua piese, o combinatie foarte eficienta. La capitolul genti dama gama este din ce in ce mai variata, astfel ca fiecare model il poti gasi in diferite nuante, facand mai usoara alegerea.

Fara amestecuri intre anotimpuri

Oricat de tentant ar fi sa purtam geanta de plaja, confortabila si foarte incapatoare, chiar si atunci cand ploua si e urat afara, expertii spun un nu categoric acestei combinatii. Ei recomanda ca incaltamintea de toamna-iarna sa fie purtata cu genti pe masura. Adica adaptate sezonului. Gentile din piele sunt cele mai potrivite. Si un rucsac va merge foarte bine cu o pereche de cizme sau de ghete. Sandalele merg perfect cu genti lejere, in nuante deschise.

Statement: ori una, ori cealalta

Dintre cizme si geanta, una trebuie sa fie accesoriul care sa atraga atentia. Nicidecum amandoua. Drept urmare, ai de ales: ai o geanta pe care vrei sa o pui in evidenta? Atunci vei purta o pereche de pantofi cat mai simpli cu putinta. Cizmele sunt cele pe care vrei sa ti le observe toata lumea? Creeaza un outfit care sa aiba ca punct focal zona de jos a corpului.

Adaptate ocaziei

Potrivirea gentilor si a cizmelor se mai face si in functie de momentul zilei sau de evenimentul la care iei parte. Alegerea difera daca mergi la o cina sau la o intalnire cu prietenii. In primul caz, prioritatea este eleganta, in al doilea, confortul. Toate celelalte piese vestimentare vor fi alese in functie de aceste doua elemente: cizmele si geanta!

Viziteaza site-ul Fashiondays si lasa-te inspirata de oferta bogata, atat la capitolul cizme, cat si la genti de dama.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel