Cum arată soția lui Andrei Baciu, tânărul medic propus pentru Ministerul Sănătății

Andrei Baciu, un tânăr medic în vârstă de 28 de ani, a fost propus la Ministerul Sănătății în guvernul lui Dacian Cioloș, însă a fost restras.

"Pe Andrei l-am cunoscut la inceputul anului, cand a venit in vizita la noi. A fost coleg de liceu cu sotul meu si nu se mai vazusera de mult timp. Eu am stat deoparte, i-am lasat sa depene amintiri, dar atat cat am interactionat am simtit ca este un medic pasionat de ceea ce face.

A doua oara ne-am vazut la nunta noastra. Desi fusese la un congres la Bruxelles si apoi direct la Alba Iulia, la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, a venit si la nunta. Este tanarul de langa mine, iar in stanga este sotia lui, Ioana. Amandoi au o alimentatie sanatoasa, iar asta ma bucura mult! In plus, stiu de la sotul meu ca era cel mai bun la volei in Liceul Militar din Alba Iulia :) Dupa liceu nu a ales Academia Militara, cum au facut multi dintre colegii lui, ci a mers la Universitatea de Medicina din Bucuresti. S-a specializat in chirurgie cardiovasculara in Franta, dar s-a intors in Romania, desi sunt sigura ca ar fi putut ramane acolo. Inca o bila alba din partea mea :) Sa mai spun si ca lupta pentru drepturile pacientilor? Este presedintele Asociatiei SOS Drepturile Pacientilor", a scris Izabela Panescu, pe blog care publică și o fotografie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel