Cum alegi un pătuț pentru bebe? Sfaturi esențiale pentru viitorii părinți

Urmeaza sa fii mamica. Deja te gandesti la momentele amuzante, la cum venirea lui pe lume va da sens vietii tale si mai mult. Cel mic are insa nevoie de o multime de lucruri. Cel mai important, cand vine vorba de camera lui este patutul pentru bebe. E dificila alegerea celui mai bun patut pentru bebe, mai ales cand pe piata din Romania se gasesc o multime de modele, care mai de care mai interesante. Parintii trebuie sa stie ca, mai presus de model, de culoare si de design, un patut pentru bebe trebuie sa fie sigur si confortabil.

Doar astfel bebe se va putea dezvolta sanatos si fericit. Dar cum alegi un patut pentru bebe? Iata cateva sfaturi importante:

1. Materialul din care este realizat un patut pentru bebe trebuie sa fie unul solid Motivul? In primul an de viata, bebe poate sa doarma chiar si 16 ore pe zi (desi poate ca multi parinti nu cred asta). Nu trebuie sa stai mereu cu gandul ca poate cel mic nu se afla in siguranta, motiv pentru care trebuie sa cumperi un patut pentru bebe solid, facut din lemn de artar, fag sau stejar, care sa fie bine lucrat, finisat si vopsit cu vopsele non-toxice.

2. Salteaua pentru un patut pentru bebe e la fel de importanta ca patutul pentru cel mic Salteaua pentru orice patut pentru bebe pe care l-ati achizitionat trebuie sa ofere coloanei vertebrale celui mic un suport ferm. Verificati ca aceasta sa fie realizata din materiale care reusesc sa pastreze un echilibru termic corect, care sa previna supraincalzirea lui bebe pe timpul verii sau scaderea temperaturii corpului celui mic pe timp de iarna. Salteaua pentru orice patut pentru bebe poate fi achizitionata impreuna cu patutul sau separat. In ultimul caz, asigurati-va ca e se potriveste perfect cu cadrul patutului, pentru ca cel mic sa nu se raneasca.

3. Luati in considerare utilitatea unui patut pentru bebe In trecut, parintii nostri aveau un singur model de patut pentru bebe pe care il puteau cumpara: clasicul patut pentru bebe din lemn. Acum, insa, lucrurile s-au schimbat. Inainte sa scoateti banii din buzunar, verificati detaliile tehnice. Se poate plia? Are roti, deci se poate muta usor dintr-o camera in cealalta? A fi practic inseamna a fi istet, iar cand vine vorba despre cumpararea unui patut pentru bebe, e foarte bine sa luati in considerare si utilitatea acestuia.

4. Alegeti un patut pentru bebe pe care sa il puteti folosi o perioada mai lunga de timp Bebe creste repede, nu? Si patutul trebuie sa creasca odata cu el. Alegeti, asadar, sa faceti o investitie pe termen lung cand vine vorba despre cumpararea unui patut pentru bebe. Alegeti un patut pentru bebe care sa aiba posibilitatea ca salteaua sa fie coborata sau ridicata un nivel sau mai mult. Cautati acele variante de patut pentru bebe care sa fie usor transformate.

Nu e usor sa cumperi un patut pentru bebe perfect. El trebuie sa indeplineasca o multime de conditii. Dar bebe trebuie sa fie pe primul loc. Si, din fericire, la Noriel puteti gasi o multime de modele de unde puteti alege un patut pentru bebe ideal. Descoperiti ofertele. La comenzi de minimum 150 RON, transportul este gratuit.

Poti descoperi o multime de alte produse pentru bebelusi de la Noriel, atat potrivite pentru camera copilului, cat si pentru baita lui. Profita de oferte!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel