Cum a slăbit Alessio 10 kg. Acum e numit Maluma de România

Alessio
Alessio

Un cunoscut cântăreț de la noi a luat măsuri de urgență în privința aspectului fizic.

El se rotunjise de-a binelea, iar acul cântarului depășea 80 de kilograme, lucru îngrijorător și pentru sănătatea lui. Celebrul artist și-a schimbat radical stilul de viață iar acum este mulțumit de felul în care arată, fiind numit de fani "Maluma de România".

La doar 28 de ani cântărețul de muzică de petrecere Alessio, căci despre el este vorba, ajunsese de nerecunoscut și fanii i-au reproșat acest lucru. Prin urmare, cântărețul a declarat război kilogramelor în plus, nu puține la număr. Ajungând să cântărească 80 de kilograme, interpretul de muzică de petrecere a luat măsuri drastice. Zis și făcut! A început să facă sport, a fost atent la alimentație, a început să consume alimente sănătoase, iar în tot acest timp a slăbit 10 kg, ajungând în prezent la 70 de kg.

Alessio ne-a povestit cum a reușit să slăbească suficient de mult pentru a fi, din nou, mulțumit de felul în care arăta. Mai mult, artistul a dezvăluit că a slăbit și după ce a ținut timp de o lună post.

"După sărbătorile de iarnă, pe care le-am petrecut împreună cu familia după mulţi ani, am realizat că m-am îngrășat foarte mult și am decis să iau măsuri de urgență. (...) Pot să spun că am slăbit peste 10 kg în doar cateva luni. Mi-am dorit să mă simt bine cu mine însumi şi să arăt bine în acelaşi timp. După ce am slăbit fanii m-au comparat cu Maluma și recunosc că m-a flatat mult lucrul asta, mai ales că eu îl apreciez foarte mult ca și artist! Le mulțumesc pe această cale și îi aștept să-mi urmărească activitatea pe Instagram", povestește Alessio.

Cu multă ambiție, Alessio și-a schimbat stilul de viață, a început să consume alimente sănătoase și să nu mai facă excese cu dulciurile.

"Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lângă hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Am eliminat total pâinea, pastele, cartofii, sucurile acidulate și dulciurile. Înainte de sărbătorile pascale de anul acesta m-am trezit într-o dimineață cu voința de a ține post... și chiar am ținut timp de o lună de zile. După o lună eu am continuat să mănânc la fel de ușor și să am grijă ce mănânc. Între timp m-am reîntors la sală, văzusem că slăbisem, mi-am angajat un antrenor de fitness, care m-a ajutat să-mi tonifiez fizicul, și bineînțeles mi-a spus să urmez și o dietă. În concluzie eu cred că stilul de viaţă trebuie să fie unul echilibrat așa cum îl am eu acum. Sunt foarte mulțumit de rezultat, de voința mea pe care am avut-o și fac tot posibilul să mă mențin în kilogramele astea, cu toate că mai există scăpări și mai fac abuz alimentar mai ales prin prisma meseriei, merg la multe evenimente, concerte etc.", a mai adăugat Alessio.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel