Cum a sărbătorit Adela Popescu 3 ani de la căsătorie! Ce pofte a avut vedeta!

Adela Popescu traversează mai multe momente de bucurie. 

Zilele trecute a sărbătorit 3 ani de la căsătoria cu Radu Vâlcan, au fost într-o vacanță autentică, pe lângă cele din afară țării și în luna decembrie, vedeta se pregătește să devină mămică pentru a doua oară.

Iată cum a decurs ziua aniversară!

“Cu o petrecere de trei zile pe Domeniul Hadar Chalet, am sărbătorit împreună cu familia și prietenii un început ce avea să fie magic. Imediat după nuntă, adică luna ce a urmat, am rămas însărcinată, așa că vara fiecărui an vine cu multe motive de sărbătoare. Anul acesta, însă, am sărbătorit fără să știm. Ne-am întors bronzați după o vacanță în #treisiunsfert în Grecia și am dat o fugă până la Șușani. Știam ce mare bucurie îi vom face lui Alexandru să petreacă timp cu văcuțele, căluții, puișorii, strugurii, verișorii. Și așa a fost”,  a povestit vedeta pe blogul său.

(oar_w460)

De asemenea, prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea” de la PRO TV a vorbit și de poftele culinare pe care le-a avut atât ea cât și Radu Vâlcan, soțul său, în ziua aniversară a căsătoriei.

(oar_w460)

“In ziua aniversării căsătoriei noastre, ne-am trezit cu gândul la cafea, la ouă în tigaie, roșii de grădină și la brânză din sat. Am sărbătorit, fără să știm, culegând struguri, pregătind grătarul, atingându-mi burtica pentru a-l simți pe “flățiolul” ce e foarte energic, mergând la alimentara din sat după pufuleți, bere și lămâi. Pentru ca mai pe seară, la apus, să plecăm la plimbare pe dealurile pe care am copilărit. Am sărbătorit, fără să știm, întâmpinând cireada de vaci și capre ce veneau spre casă, bând apă din ciutură, mâncând mere din copacii de pe uliță, culegând porumbi de fiert. Ne-am și îmbrățișat, ne-am și pupat până ni s-a făcut foame și am coborât dealul cu gândul la grătarul ce ne aștepta acasă încins. Am ciocnit și un pahar de bere fără alcool eu, un vin de nova ei, am mâncat clătite cu gem și am aprins beculețele în curte. Am sărbătorit, fără să știm, trei ani de la căsătorie, înconjurați de un sentiment de bine”, a încheiat Adela pe http://www.adelapopescu.eu .

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel