RAPORT MAI. Cum a reușit Alexandra să pună mâna pe telefon pentru a suna la 112. Unde era agresorul

Alexandra, nepoata lui Cumpănașu
Alexandra, nepoata lui Cumpănașu

Alexandra a reușit să găsească un telefon mobil pentru a suna la 112.

Alexandra a reușit să găsească un telefon mobil în locul în care a fost sechestrată după ce agresorul său a plecat la farmacie să cumpere o cremă pentru a-i trata mâinile provocate la mâini, se arată în raportul MAI, obținut de MEDIAFAX. Fata a relatat că este legată și că a fost violată.

„La ora 11.23, Măceșanu Alexandra a revenit cu un nou apel la 112, de pe același număr de telefon, sesizând aceleași aspecte, motiv pentru care dispecerul IPJ Olt a redirecționat apelul către dispeceratul Poliției Municipiului Caracal, solicitând măsuri urgente. După primirea apelului de la ora 11.12. dispecerul Poliției Municipiului Caracal a transmis sesizarea către patrula de ordine publică pedestră, care acționa în zona 7 Caracal, (...) adresă pe care aceasta a furnizat-o de o carte de vizită găsită la locul unde se afla", se arată în raportul MAI obținut de MEDIAFAX.

Cartea de vizită îi aparținea unui inginer de cadastru


De asemenea, fata a dat mai multe detalii legate de curtea imobilului în care se afla și a precizat că nu poate părăsi locul întrucât acolo se află un câine lup de care îi este teamă.

Întrucât a existat o neconcordanță între adresa indicată de Alexandra și cea unde se afla, agenții de poliție au revenit la Poliția Municipiului Caracal și au raportat evenimentul șefului Biroului Investigații Criminale.

Ulterior, fata a fost sunată, iar polițistul a încercat să o calmeze pe fată și i-a cerut să spună dacă știe unde se află și ce vede în jurul ei.

„Aceasta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o mașină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, și mai mulți câini lupi dezlegați, în continuare, polițistul a întrebat-o dacă are rețea internet pe telefonul de pe care vorbește și răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, șeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului și dacă poate să iasă din casă și din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roșie și nu poate ieși din încăpere deoarece este legată și afară sunt câini lupi", se arată în raportul MAI ce prezintă dinamica discuției dintre Alexandra și ofițerii de poliție, atunci când fata a sunat la 112.

În același document se mai arată că discuția este încheiată atunci când pe fundal se auzea lătrat de câin și fata spune că nu mai poate vorbi, deoarece bărbatul s-a întors. Fata a precizat și că a fost violată de bărbat.

Anchetatorii îl vor duce luni pe Gheorghe Dincă la Caracal, pentru reconstituirea celor două crime pe care le-a recunoscut.

Dincă va fi dus la locurile unde a săvărşit crimele, dar şi acolo unde se presupune că a aruncat cel puțin una dintre victime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel