Cum a reușit o mamă singură să le ofere copiilor o vacanță de vis. O poți face si tu

O singură mamă australiană a trecut de la a trăi pe linia sărăciei până la a-și lua familia la Disneyland, datorită hotărârii și economiei inteligente.

În timp ce fiica ei cea mare a împlinit 14 ani, mama în vârstă de 46 de ani a considerat că este timpul ca ai săi copii să-și îndeplinească visul din copilărie.

Visul nu a fost lipsit de provocări, doamna Harlow fiind o mamă singură care avea doar venitul unui invalid și a unui evaluator de vârstă, dar era hotărâtă să transforme visul în realitate lucrând ca o familie și câștigând împreună suma necesară de 10.000 de dolari.

"Christine a obținut un loc de muncă, ceilalți copii au început să câștige bani din surse externe și împreună am cercetat intens pentru oferte bune", a declarat doamna Harlow pentru Daily Mail.

"Am plecat fără, și am făcut-o cu ceea ce am avut și am încercat să cheltuim cât mai puțini bani."

Scriind despre experiența ei pe blogul ei, doamna Harlow a declarat că a stabilit două luni de "petrecere", în care banii se îndreptau numai spre chirie, fixau facturi, bani, alimente și benzină pentru mașină.

"Acum nu numai că vom vizita Disneyland, dar studiourile Universal, Hollywood, Vegas, Santa Monica și Grand Canyon", a spus doamna Harlow.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel