Cuba Gooding Jr, acuzat din nou de hărţuire sexuală, în debutul procesului său

Actorul american Cuba Gooding Jr. a fost acuzat joi de o nouă infracţiune de hărţuire sexuală de Procuratura din Manhattan, chiar în ziua începerii procesului său din New York, unde starul de cinema va fi judecat pentru atingeri nepotrivite comise asupra unei femei într-un bar în luna iunie, relatează EFE. 

Acuzaţia asupra căreia se bazează procesul newyorkez, dar şi celălalt incident necunoscut anterior, au determinat o audiere în faţa Curţii Supreme în data de 15 octombrie, a informat joi Procuratura din Manhattan, fără să ofere alte detalii cu privire la noul cap de acuzare. A fost astfel amânată oficial începerea procesului, care va trebui să aleagă juraţii ce vor trebui să stabilească nevinovăţia sau culpabilitatea actorului, în vârstă de 51 de ani, care îşi susţine cu fermitate nevinovăţia şi care a fost acuzat oficial de atingeri nepotrivite asupra unei femei într-un bar.

Convocarea în faţa Curţii Supreme lasă de înţeles că noile acuzaţii ar putea fi mai grave, având în vedere că iniţial actorul fusese trimis în faţa unui tribunal penal. Actorul s-a prezentat joi îmbrăcat într-un costum de culoare închisă în faţa Tribunalului din Manhattan, iar avocatul său, Mark Heller, a declarat pentru mass-media că actorul Cuba Gooding Jr., 'foarte îndrăgit în Bronx', a dus o viaţă liniştită, iar cariera lui a avut o pauză de patru luni, 'ceea ce îi va scandaliza pe contribuabili'.

Potrivit The Wall Street Journal, care citează autorităţile newyorkeze, presupusul nou incident pentru care Procuratura în acuză pe Cuba Gooding Jr. ar fi avut loc în Manhattan. În ce priveşte acuzaţia din luna iunie, actorul, fiul muzicianului Cuba Gooding, ar fi atins-o în zona sânilor pe o tânără de 30 de ani la o petrecere organizată într-un bar din New York, fără consimţământul acesteia. Tânăra a declarat că actorul era 'foarte beat' şi că, după ce a pipăit-o, a început o discuţie nepotrivită, fiind nevoită să ceară intervenţia agenţilor de pază, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel