Cu ce vrea să surprindă Dan Negru la Antena 1

Dan Negru la Antena 1
Dan Negru la Antena 1

Penultima ediție Scena misterelor va aduce joi, 23 mai, de la ora 20:00, în fața telespectatorilor Antenei 1 șase măști noi, în spatele cărora se află tot atâtea celebrități autohtone.

Pantera Roz, statuia Libertății, o vrăjitoare și un viking, o gorilă albă și un extraterestruvor urca pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, în trei decoruri districte: Lumea vikingilor, Căsuța din turtă dulce și New York.

Opt vedete, împărțite în două tabere, vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor. Raluka, Ramona Olaru de la Neatza, Andrei Duban și Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Diana Munteanu, Tania Popa, Pepe și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, se vor întrece în a spune corect cine sunt celebritățile deghizate. Ca să beneficieze de indiciile pe care prezentatorul Dan Negru le pune la dispoziția lor în fiecare ediție, cele opt vedete vor avea de trecut câteva probe, una mai amuzantă decât alta. Echipa care va ghici cele mai multe măști va câștiga premiul în valoare de 1.000 de euro, pe care-l va dona unei cauze umanitare.

Așadar, vedetele din cele două tabere vor trebui să reproducă ce spune masca Vikingul, la Telefonul fără fir, să continue expresii celebre românești, în Cabina Telefonică, să răspundă la întrebări de cultură generală, la Întinde ciorapul, să ghicească melodia pe care o mimează Romică Țociu ori să joace Prințesa mimează, îmbrăcate în... rochii cu crinolină. O mare sperietură o vor avea-o cu toții la proba Cabina telefonică, atunci când un oaspete urcă pe scenă cu un piton în brațe. Ce se întâmplă în platou la apariția reptilei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel