CT Popescu: Victor Ponta, un urechist feroce

Declarațiile premierului Victor Ponta referitoare perioada celor două mandate ale lui Traian Băsescu, comparate cu perioada nazistă, a fost comentată de CT Popescu la B1 Tv. În opinia senior-editorului Gândul, Victor Ponta habar nu are ce a însemnat nazismul în Germania, premierul fiind un urechist feroce care nu știe nimic concret.

CT Popescu a reamintit la B1 TV, că încă din 2009, întrebat dacă are de unde alege un candidat la președinție, că în 2014 nu vom mai avea de alege între Partid și Securitate, așa cum s-a întâmplat în 2009, sau în 2004. 

"Dacă îl luăm pe domnul Ponta, dânsul nu a fost membru PCR, nici legături cu Securitatea nu s-a dovedit a  avea, iar dânsul este persoana cea mai bine plasată în sondaje în momentul de față, dat ca sigur în turul doi. Dacă ne gândim că ar putea reprezenta această alternativă non partid și non Securitate, domnul Ponta, nu  mai departe de ce vedem, dar mai și auzim. Auzim ce spune domnul Ponta. Tânărul domn Ponta a emis această declarație legată de nazismul regimului Băsescu, de a impune în relație directă cu adâncurile bolșevismului, nu ale Partidului Comunist Român, ale bolșevismului sovietic. După Al Doilea Război Mondial, în retorica sovietică, acuzațiile uzuale de clasă au fost surclasate de aceea de nazism", a spus CT Popescu.

"Acest reflex l-ați putut vedea în toată splendoarea la Vladimir Putin, care i-a calificat pe cei de la Kiev drept naziști în discuțiile cu prorușii.

Citește și: SUSPENDARE TRAIAN BĂSESCU. Liderii PSD nu susțin suspendarea lui Traian Băsescu

Este o legătură cu acei legioinari cu steaguri verzi, din 1990, acea imagologie  de dreapta extremă pe care o alungă stânga bolșevică asupra oricărui adversar politic. Dincolo de ignoranța, incompetența domnului Ponta, de iresponsabilitatea lui, pentru că o asemena afirmație enormă, cu consecințe în planul  politicii externe, adică un posibil viitor președinte  al României, comunică doamnei Merkel că România anului 2014 e totuna cu Germania anului zero, cu Germania după sinuciderea lui Hitler. Deci cu milioane de germani morți, cu milioane de negermani exterminați de către germani și cu acest popor adus în fața lumii în imaginea de de creaturi ale Iadului".

În opinia lui CT Popescu, Victor Ponta "este urechist. Eu mi-am încheiat socotelile cu acest om în urmă cu trei ani, la PRO TV la emisiunea După 20 de ani în chestiunea plagiatului. Și am spus din acel moment că, nu având în vedere faptul că a plagiat, ci comportamentul lui în fața acuzației de plagiat, eu nu mai dau doi bani pe acest om".

Citește și: Liviu Dragnea, despre Traian Băsescu: Ipocrizie maximă și tupeu fără limite

"Voi continua să comentez personajul pentru că are funcții politice și eu sunt jurnalist. Dar el pentru mine, ca om nu mai există din acel moment. Este un urechist feroce, un ins care nu știe nimic concret, aude tot felul de lucruri și încearcă să le folosească în scop propriu. A auzit el că dă bine să-i faci pe ăștia care sunt împotriva ta fasciști, să-i faci naziști, și s-a gândit să pulseze. hai domnule să vorbim de Germania după nazism. Prostește evident, pentru că nu cunoaște , pentru că este ignorant, pentru că este urechist. Este figura aceea emblematică de șobolan din desene animate când își rotește ochii, în sus, dreapta, stânga, ca premier meteo la întrebarea de la Cotroceni. În spatele aceste imagini se află și acesastă declarație ci Germania nazistă.

Habar nu are domnul Ponta ce a însemnat nazismul în Germania, ce a însemnat după aceea. Nu știe nimic de lucrurile acelea", a mai declarat CT Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel