CT Popescu: În 5 minute mi-am dat seama că Sima e un clovn

ctp
ctp

Cristian Tudor Popescu a declarat, într-o intervenție telefonică la România TV,  că l-a cunoscut pe Cristian Sima, dar în cinci minute  şi-a dat repede seama ce fel de om este și că are de-a face cu un fel de clovn.

Cristian Tudor Popescu a declarat  că l-a cunoscut pe broker-ul Cristian Sima, dar se întreabă cum a fost posibil ca persoane importante să-i dea acestuia sume mari de bani, ca să-i înmulţească pe principiul FNI sau Caritas.

 "Este un individ care a fugit cu banii unor persoane private, o persoană insignifiantă, care primeşte exact ceea ce doreşte mai mult acum, istrionism televizat, pe care poate să şi-l manifeste.

 Nu mi-au trebuit 5 minute ca să îmi dau seama cu ce fel de personaj am de-a face. Şi orice om cu un IQ cât de cât rezonabil îşi dădea seama că are de-a face cu un soi de clovn.

 Întrebarea este: "Cum a fost posibil ca acele persoane care i-au dat bani domnului Sima, ca să-i înmultească pe principiul Caritas sau FNI, cum a fost posibil să-i încredinţeze aceşti bani? Primul lucru care îmi vine în gând este faptul că banii ăia nu erau munciţi. Dacă erau munciţi, nu i-ar fi dat acestui individ", a spus Cristian Tudor Popescu la România TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel