CSU Sibiu şi U-BT Cluj-Napoca, în finala Memorialului ''Elemer Tordai''

BC CSU Sibiu şi U-BT Cluj-Napoca se vor întâlni în finala ediţiei a 11-a a Memorialului Elemer Tordai la baschet masculin, după victoriile obţinute miercuri în Sala Transilvania din Sibiu.

Echipa gazdă a dispus de CSO Voluntari cu scorul de 78-67, cei mai buni de la învingători fiind Tohătan, 13 puncte, Chatman 13 puncte, Philmore 19 puncte, Stewart 11 puncte.

U-Banca Transilvania a învins-o în celălalt meci pe BC SCM Timişoara, cu scorul de 96-89, de la clujeni remarcându-se Darko Planinic, 23 puncte, 8 recuperări, Artis Ate, 19 puncte, Donatas Tarolis, 12 puncte, 6 recuperări, etc.

Joi, finala mică CSO Voluntari - BC SCM Timişoara va avea loc de la ora 17:00, iar finala BC CSU Sibiu - U-BT Cluj-Napoca se va juca de la ora 19:00.

U-BT Cluj-Napoca a câştigat ediţia de anul trecut a turneului.

Competiţia se dispută în memoria unuia dintre cei mai iubiţi baschetbalişti sibieni din toate timpurile, Elemer Tordai, răpus în 2007 de o boală necruţătoare. Tordai a fost unul dintre jucătorii emblematici ai clubului sibian, campion alături de CSU Sibiu, atât în 1995, cât şi în 1999.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel