CSM, decizie Kovesi. Dragnea: NU e nicio surpriză

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri, despre avizul negativ dat de Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Avizul negativ dat de Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii propunerii ministrului Justiţiei de revocare din funcţie a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu este nicio surpriză pentru nimeni, a afirmat miercuri preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Nicio surpriză

'Cred că nu e nicio surpriză. Nu ştiu dacă era cineva în ţara asta care s-ar fi aşteptat să fie altfel', a declarat Dragnea la Parlament. Întrebat dacă se mai aşteaptă la vreo surpriză pe marginea acestui subiect de la Palatul Cotroceni, Dragnea a arătat că este vorba de o procedură. 'Aici nu vorbim de surprize sau nesurprize, este o procedură, nu văd, nu am văzut nimic spectaculos în această procedură, este un raport care a fost făcut destul de temeinic de către ministrul Justiţiei, care a intrat pe lanţul instituţional, la capătul lanţului instituţional se află preşedintele României, o să vedem ce face', a arătat Dragnea.

[citeste si] 

Întrebat dacă va contesta la CCR în varianta în care preşedintele Iohannis respinge propunerea de revocare a şefei DNA, Dragnea a spus: 'Să ajungem în acea realitate, care deocamdată este virtuală, şi atunci mai vorbim'.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel