CSM Bucureşti - Gyor. Djukic: Ne-a provocat şi trebuie să găsim soluţii

Handbal
Handbal

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Dragan Djukic, a declarat, joi, înaintea meciului din deplasare cu Gyori Audi ETO KC, din grupa principală a Ligii Campionilor, că jucătoarele Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic, ambele accidentate, sunt pierderi mari.

„Vom juca fără Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic... nu cred că vreun club a suferit pierderi mai mari decât noi după Campionatul European. Dar nu ne plângem, ne pregătim şi încercăm să dăm totul. Nu va fi uşor să le înlocuim, dar vom încerca să jucăm mai colectiv, să găsim alte soluţii în atac. Dumnezeu ne-a provocat şi trebuie să găsim soluţii. Cristina a fost aici la antrenamentul de ieri pentru că ştie cât de important e acest meci cu Gyor pentru noi, mai ales în absenţa ei. A venit ca să ne arate susţinerea ei, bineînţeles. Claudia Constantinescu de abia a venit la noi, aşa că nu vreau să punem acum prea multă presiune pe ea', a spus antrenorul.

„Bineînţeles că orice antrenor doreşte să aibă o perioadă cât mai lungă pentru pregătirea unui asemenea meci, dar consider că suntem într-o formă bună şi gata de joc. Gyor este una dintre marile favorite în Champions League anul acesta, joacă şi acasă, dar pentru noi este o provocare acest meci şi cu siguranţă vom lupta pentru victorie. Să motivezi jucătoarele pentru un meci cu Gyor în Champions League este uşor. În aceste derby-uri, care se dispută cu sălile pline, fiecare este motivat la maximum. Faza grupelor principale de abia începe, iar cel mai important pentru noi e să încheiem în primele 4 locuri pentru a ajunge în sferturile de finală în cea mai bună formă. Cei de la Gyor ne cunosc la fel de bine cum şi noi îi cunoaştem pe ei', a adăugat Djukic.

Antrenorul nu consideră că partida de sâmbătă va fi mai uşoară având în vedere că de la Gyor va lipsi Eduarda Amorim Taleska.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20,30, în deplasare, formaţia Gyori Audi ETO KC, în prima partidă din cadrul grupelor principale ale Ligii Campionilor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel