CSM Bucureşti: Cristina Neagu, declaraţii înainte de meciul cu Rostov

Cristina Neagu a declarat vineri, înaintea antrenamentului echipei CSM Bucureşti, că meciul de duminică cu Rostov pe Don se anunţă la fel de dificil precum cel cu Gyor ETO, dar bucureştencele au avantajul terenului propriu.

"Tigroaicele" îşi doresc a treia victorie consecutivă din prima grupă principală a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Avem o echipă extrem de valoroasă, cu jucătoare foarte bune pe fiecare post şi cred că ele trebuie să se gândească la fiecare jucătoare din echipa noastră, nu doar la mine. E un meci foarte dificil pe care îl văd la fel de dificil ca şi cel împotriva Gyorului, însă jucăm acasă, ne dorim foarte tare să obţinem victoria în faţa propriilor suporteri. Sunt convinsă că sala va fi iar arhiplină ca şi la meciul cu Gyor, o să dăm totul pe teren şi încercăm să obţinem victoria, a declarat liderul echipei CSM Bucureşti, nominalizată pentru a patra oară la titlul de cea mai bună jucătoare din lume.

Neagu a apreciat că Rostov pe Don, locul 3 în clasamentul grupei, la egalitate cu Gyor, este o echipă pe care CSM Bucureşti o cunoaşte foarte bine şi a avut mereu meciuri dificile împotriva rusoaicelor, pierzând de două ori în meciuri amicale:

Să nu uităm că Rostov e o candidată la Final Four şi este o echipă extrem de puternică. Am jucat cu ele şi în vară la meciul de prezentare a echipei noastre şi am avut un meci extrem de greu. Am jucat la un turneu amical din Macedonia şi din nou am pierdut împotriva lor şi cu siguranţă ne aşteaptă un meci foarte greu. Nu ştiu dacă la acest nivel echipele se mai pot surprinde între ele, pentru că sunt jucătoare împotriva cărora noi am jucat de multe ori, ne cunoaştem foarte bine între noi. Cred că ţine mai mult de motivaţia din ziua meciului, de forma în ziua meciului. Avem un avantaj că jucăm acasă şi ne dorim foarte mult să câştigăm, a spus Neagu.

Sunt foarte mândră de nominalizare

La Rostov evoluează portarul brazilian Mayssa Pessoa, care a câştigat Liga Campionilor 2016 cu CSM Bucureşti.

Şi pentru Pessoa va fi un meci special, pentru că se întoarce să joace cu echipa cu care a câştigat Champions League. Pentru mine însă e important să facem un meci bun şi să câştigăm, a adăugat Neagu. Despre nominalizarea sa la titlul de cea mai bună jucătoare a lumii în 2017, Neagu a arătat că este de asemenea o reuşită a handbalului românesc:

[citeste si]

Cred că nominalizarea, ea e în sine o performanţă imensă nu doar pentru mine ci şi pentru întreg handbalul românesc. După acele accidentări ale mele, 3 ani am fost nominalizată mereu. Sunt foarte mândră de acest lucru şi indiferent de rezultatul acestui sondaj eu rămân la fel de modestă şi de muncitoare ca înainte, a menţionat aceasta. Cristina Neagu a evitat să vorbească despre eventuala sa preferinţă faţă de un candidat vizavi de alegerile pentru preşedinţia FR de Handbal, programate pe 14 februarie:

Pe mine mă interesează meciul cu Rostov, care se desfăşoară peste 2 zile, şi doar la asta mă gândesc, a subliniat ea. În acest sezon de Liga Campionilor, Neagu este golghetera echipei CSM Bucureşti cu 59 de goluri. Meciul CSM Bucureşti - Rostov pe Don are loc duminică de la ora 18,00 în Sala Polivalentă din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel