CSM Bucureşti - Gyor. Cristina Neagu, mesaj pentru suporteri

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Jucătoarea echipei de handbal CSM Bucureşti, Cristina Neagu, aflată în recuperare după ruptura de ligamente, a făcut, joi, un apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la Sala Polivalentă din Capitală pentru a le susţine pe colegele sale în meciul cu formaţia maghiară Gyori Audi ETO KC, programat, sâmbătă, în Liga Campionilor. 

"Poimâine voi face galerie, voi veni să le susţin pe fete. Ştim toţi că e un meci foarte greu. Şi vreau să îi rog pe suporteri să vină în număr cât mai mare la sală şi să le susţină pe fete", a spus Neagu. Referitor la accidentare, ea a menţionat că perioada mai grea a trecut şi că recuperarea sa merge bine. "Mă simt foarte bine, a trecut o lună şi jumătate de la operaţie şi totul merge în direcţia bună. Recuperarea merge bine, ce a fost mai greu pentru mine a cam trecut. Am început să merg aproape normal. Încep să lucrez foarte bine, să mă simt sportivă, să am febră musculară. Deci mă simt foarte bine", a precizat handbalista. 

Jucătoarele formaţiei CSM Bucureşti, Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic, aflate în recuperare după accidentările suferite la sfârşitul anului trecut, au fost prezente, joi, la antrenamentul colegelor sale pentru a le susţine înaintea partidei de sâmbătă din Liga Campionilor. Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, sâmbătă, de la ora 15:00, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia maghiară Gyori Audi ETO KC, într-o partidă contând pentru grupele principale ale Ligii Campionilor. 

Vezi şi: PROTEST masiv pe 30 martie în Piața Victoriei

USR, program de guvernare. Fără PNDL şi pensii speciale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel