CSM București, zi neagră. După fete, o nouă înfrângere

La mai puţin de 3 ore după înfrângerea Dream Team-ului de la CSM Bucureşti la SCM Craiova (21-23), în Liga Naţională de handbal feminin, şi echipa masculină a clubului din Capitală a suferit o înfrângere grea.

Vicecampioana la masculin a pierdut cu 28-24 pe terenul echipei Potaissa Turda, într-un meci din etapa a 22-a, iar lupta pentru titlu s-a complicat şi mai mult.

Înaintea partidei de la Turda, CSM Bucureşti nu avea decât varianta victoriei, pentru a mai spera să prindă măcar locul 2 la sfârşitul sezonului regulat. Sau să-şi securizeze măcar locul 3. Este adevărat, formaţia ardeleană, la rândul ei, avea nevoie de victorie pentru a ţine pasul cu Steaua în bătălia pentru locul 1, informează Prosport.

Cu excepţia primelor minute, Potaissa Turda a dominat cu autoritate partida, iar la final s-a impus mai clar decât a arătat scorul final, 28-24.

Diferenţa a făcut-o în primul rând portarul Ionuţ Irimuş, care a făcut adevărate minuni, în special în prima repriză. Trupa lui Horaţiu Gal şi-a adus practic un om de titlu la Turda. De la venirea lui Irimuş, transferat în iarnă de la Dinamo, formaţia ardeleană a căpătat şi mai multă siguranţă. Prin intervenţile avute, portarul şi-a ajutat echipa să se deprindă la 5 goluri încă din prima repriză, 10-5 (min. 21), diferenţă care avea să se consemneze de mai multe ori până la final. Mai mut, Potaissa a ajuns la o diferenţă de 8 goluri în minutul 52, scor 26-18, moment în care a decis să oprească şi motoarele. La final, gazdele s-au impus cu 28-24 şi au urcat pe locul 1 provizoriu, cel puţin până la partida de mâine Steaua – Dunărea Călăraşi. În schimb, CSM Bucureşti şi-a făcut ziua şi mai amară, şocul cel mare fiind produs însă de fete, mai informează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel