Csiki Camelia: Cristina Țopescu încă mai trăia pe 23 decembrie 2019. Mi-a răspuns la postarea cu fotografiile de la miting

Csiki Camelia
Csiki Camelia

Csiki Camelia a transmis un mesaj după decesul Cristinei Țopescu.

„Pe 23 decembrie 2019, Cristina Țopescu încă mai trăia, mi-a răspuns la postarea cu fotografiile de la mitingul din seara de 22, pe facebook. Eu am mai scris ceva, i-am urat sărbători binecuvântate și ea nu a mai răspuns. Pe 24, cred, m-am uitat la postare și mi s-a părut puțin ciudat că nu a răspuns...Chiar nu știam de ce, sărăcuța..." Noi, regalistele!" , e ultimul ei mesaj scris pe pagina mea, draga de ea.

În 22 Decembrie, Cristina a fost pentru ultima oară în direct, la TVR. Era bine! I-am luat nu știu sigur, poate, ultimul interviu. Ne-am pupat însă înainte și după și am vorbit puțin. Doamne, nu îmi vine să cred!

A fost un om senzațional! Foarte rari oameni speciali ca ea am întâlnit în presa românească! Era inteligentă, frumoasă, fizic și sufletește și toată numai suflet! Era așa emoționată în ultima seară când ne-am întâlnit, emoționată că trebuie să citească numele câtorva eroi ai Revoluției din 1989, în public, în fața Ministerului de Interne. Și am ascultat-o, mi-au dat lacrimile când a citit...pentru că plângea!

Dumnezeu să o odihnească în pace! Drum lin, Cristina, dragă!”, a scris jurnalista Csiki Camelia pe contul de Facebook.

Ulterior, a revenit cu o precizare: „Un amic comun mi-a spus că nu i-a mai răspuns din 26, e posibil ca și mie să imi fi scris poate pe 24, 25 dar nu mai țin minte. Au fost zile aglomerate atunci, am lucrat, sărbători.. Pe postare scrie doar: 2 săptămâni. M-a mirat că nu a răspuns la urarea mea de Crăciun. Poate că trebuia să o sun, dar în ciuda faptului că ne plăceam ca oameni și jurnalisti și aveam perioade în care vorbeam mai des nu eram atât de apropiate încât să îmi dau seama că s-ar fi putut întâmpla ceva...”

Jurnalista Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni.

Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală. De asemenea, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel