CSAT, rectificare bugetară. Aviz pentru instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii

Sursa: Presidency.ro
Sursa: Presidency.ro

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a avizat, marţi, propunerile de rectificare bugetară pentru instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale.

"În finalul şedinţei, s-au avizat propunerile de rectificare bugetară pentru instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, în anul 2019", potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, transmis după şedinţa CSAT.

Reuniunea a fost convocată săptămâna trecută de preşedintele Klaus Iohannis.

Ședința CSAT anunțată de Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, anunţase joia trecută, în contextul discuţiilor despre rectificarea bugetară, că săptămâna aceasta va avea loc o şedinţă a CSAT. El susţinea că nu mai este timp pentru ca rectificarea bugetară să fie aprobată la 31 iulie, aşa cum era planificat, astfel că Executivul ar putea adopta acest proiect o săptămână mai târziu.

"Mai sunt câteva lucruri de încheiat. Aprobarea ei în Guvern ţine de pasul de trecut cu CSAT. Va fi săptămâna viitoare CSAT, ceea ce înseamnă că rectificarea nu va avea loc la 31 iulie, pentru că sunt mai mulţi paşi de parcurs: CSAT, Consiliul Fiscal, CES şi atunci probabil că 31 iulie nu mai rămâne o dată fezabilă pentru rectificare. Poate următoarea săptămână", a declarat ministrul Finanţelor, săptămâna trecută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel