CSAT/Iohannis - Dăncilă. Leș: Nu pot să nu spun că nu există tensiuni

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a declarat miercuri seara că acţiunile preşedintelui Klaus Iohannis din ultimele săptămâni exced rolului său de mediator.

"Toate aceste afirmaţii ale preşedintelui în mediul public, în media, în ultimele săptămâni nu sunt unele care să îndemne la stabilitate politică cu adevărat. Toate acţiunile dumnealui sunt unele care (...) exced mult rolului pe care dânsul ar trebui să-l aibă de mediator. Ceea ce se întâmplă în contextul nostru de securitate, în zona noastră de apărare, ar obliga în acest moment toate personalităţile publice să aibă un dialog mult mai aşezat, mult mai îndreptat spre interesul şi binele ţării noastre. Este destul de dificil să lucrezi într-un astfel de context în care, din punct de vedere politic, eşti tot timpul şicanat, eşti permanent împins într-o zonă de iritabilitate, sunt lucruri care, pe lângă activitatea extrem de încărcată a fiecăruia, să mai ai timp să mai răspunzi unor astfel de provocări. Cred că lucrurile ar trebui un pic să se liniştească", a spus Leş, la Antena 3.

El a arătat că discuţiile din CSAT au fost "aşezate", existând un dialog respectuos între membrii Consiliului, şi că nu a existat nicio discuţie în cadrul şedinţei despre remaniere.

"Acum nu vreau să surprind pe cineva şi să nu spun că nu există o oarecare tensiune, dar discuţiile la cele două şedinţe ale CSAT la care am participat de când am fost nominalizat au fost discuţii aşezate, pe proiectele prezentate pe ordinea de zi a CSAT, discuţii, care, din punctul meu de vedere, nu au degenerat la niciun moment", a spus Leş.

Vezi și: Gabriel Leș: Anumite aspecte nu merg cum ne-am fi dorit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel