EXCLUSIV  Cruzime de nedescris în Rezervația Zărnești. Senator: Un CRIMINAL, trebuie să-l rețină imediat!

Un cioban a intrat în Rezervaţia de urşi LiBearty din Zărneşti și a ucis, cu toporul, o cățelușă. În prezența Poliției, bărbatul a amenințat că va ucide toți câinii din rezervație. Bărbatul și-a ucis și tatăl tot cu toporul. 

Ciobanul a ucis câinele cu un topor susținând că a fugit de la el. În urmă cu mai mulți ani, cățelușa a fost abandonată de bărbat împreună cu patru pui. Oamenii de la rezervație au avut grijă de cățelușă și de pui. Acum, bărbatul furios a ucis-o cu un topor. 

(w670)

Marius Marinescu, președinte de onoare FPAM, a spus, pentru DCNews că anul trecut, în toamnă, a fost la rezervația de la Zărnești și a văzut ”cât de bine sunt îngrijiți urșii, căprioarele, cabalinele și câinii din adăpost. Am vorbit cu doamna Cristina Lapris, președinta rezervației, care mi-a relatat disperată tragedia care s-a petrecut în rezervație. Un criminal care și-a omorât tatăl cu toporul și a ispășit 25 de ani în închisoare, a recidivat și a omorât cu bestialitate, cu toporul, o cățelușă din sanctuar. Vorbim de infracțiuni, cruzimi împotriva animalelor, uciderea cu intenție, sancționată de Legea ”Marinescu” din 2008 cu închisoare de până la 3 ani și vorbim despre pătrunderea fără drept pe o proprietate privată, faptă sancționată cu închisoare tot de până la 3 ani. Psihopatul trebuie pedepsit exemplar și să-și petreacă restul zilelor în temniță. Poliția trebuie să-l rețină imediat, fiindcă este pericol public și oricând poate ucide un om așa cum a mai făcut-o”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel