Crowne Plaza aniversează 20 de ani de ospitalitate pe piața hotelieră din București

Seara de luni, 23 aprilie, a fost una cu totul speciala pentru echipa de la Crowne Plaza Bucharest, locația și brandul cu renume internațional împlinind 20 de ani de ospitalitate pe piața hotelieră din București. 

Alături de invitați de seamă și colaboratori din presă, publicitate, industria turismului și ospitalității, lumea artistică, reprezentanți ai celor mai mari corporații din țară și oficiali locali, dar și de colegi din Intercontinental Hotel Group, membrii echipei Crowne Plaza Bucharest și-au aniversat cele două decade de ospitalitate și profesionalism cu un meniu internațional inspirat de cele mai rafinate gusturi, cu o proiecție de lasere, un recital al trupei The Colours și multe surprize pregătite pentru oaspeții la eveniment.

(w670)

Crowne Plaza Bucharest face parte din grupul Ana Hotels și este proprietatea dezvoltată de-a lungul anilor pe fundamentul fostului Hotel Flora, cumpărat de grupul hotelier în 1996 și afiliat internațional brandului Crowne Plaza încă din 1998.

În urma unor investiții constante și semnificative de zeci milioane de euro de-a lungul celor două decade, hotelul de patru stele este astăzi un etalon pe piața de profil din capitală.

Cele mai recente și de amploare investiții realizate aici sunt cele care au vizat renovarea completă a camerelor (în 2015), cele care au extins complet Crown Ballroom, cea mai mare sală de evenimente din hotel cu posibilitate de acomodare a peste 800 de persoane (în 2017) și de asemenea, cele care au dat bucureștenilor un nou SPA de lux: Essenza – Pure Wellness by Ana Hotels (lansat în 2018).

Încă de anul trecut actualul management al hotelului a oficializat prelungirea afilierii de brand pentru încă 10 ani.
Managementul hotelului a contribuit la creșteri cumulate de peste 25% a veniturilor, a crescut indicele de satisfacție al hotelului la 9.5 din 10, ceea ce a ridicat locația în top 20% al hotelurilor Crowne Plaza din Europa.

(w670)

Crowne Plaza Bucharest a fost desemnat Hotelul Anului pentru trei ani consecutivi și se mândrește cu câteva mari recunoașteri obținute de la TripAdvisor: in 2016 Travelers' Choice, apoi în 2017 Certificat de Excelență, iar în 2018 din nou Certificat de Excelență și Travelers' Choice. Având o afiliere internațională nu doar la brandul Crowne Plaza, ci și la programul de loializare IHG Business Rewards, hotelul a fost câștigător al premiului pentru cea mai bună rată de înrolare a oaspeților în Europa Centrala și de Est în 2017.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel