Croatul Vrankovic a semnat pentru Dinamo

Interul dreapta croat Jakov Vrankovic a semnat, miercuri, un contract pe doi ani cu echipa de handbal Dinamo, a anunţat clubul pe pagina sa oficială de Facebook.

Jakov Vrankovic se întoarce după doi ani la Dinamo. Interul născut la Split pe 12 iunie 1993 a mai evoluat la Dinamo între 2014-2017.

Era un tânăr valoros, dornic să facă performanţă. Practic, la noi s-a maturizat. Acum vom beneficia din plin de tot ceea ce a acumulat în ultimii ani, a declarat managerul Ovidiu Semen. 

Vranko a câştigat cu Dinamo două titluri naţionale, o cupă şi o Supercupă a României. În 2015 a fost declarat cel mai valoros jucător străin din campionatul intern.

În ultimii doi ani, Jakov Vrankovic a jucat în Ungaria, la Tatabanya. El a făcut parte din echipa Croaţiei, clasată pe locul 6 la ultimul Campionat Mondial. 

În această vară, Dinamo i-a achiziţionat pe interul stânga brazilian Juan Nantes Campos, pe pivotul egiptean Mohamed Shebib, extrema stânga Alexandru Asoltanei (revenit după doi ani la Dinamo), interul stânga Călin Hossu (nou venit) şi centrul sârb Stefan Vujic.

Dinamo va susţine miercuri 7 august un meci amical cu Spartak Moscova (Sala Dinamo, ora 19:00).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel