EXCLUSIV  Criză mondială? Astrologul DCNews: Ce se va întâmpla cu România după 25 februarie

Astrologul Ioan Burculeț a prezis la DCNews cum va fi anul 2019 pentru România.

Din punct de vedere astrologic, Ioan Burculeț susține că dacă ar exista o criză la nivel mondial, România va fi protejată, iar chiar dacă începutul de an nu a fost bun, lucrurile se vor reconfigura după 25 februarie.

Când va fi următorul fenomen de Lună nouă și Lună plină din Februarie, vom avea o reconfigurare, va fi un pic mai deblocat. În România, după 25 februarie, după acest început al anului cu stângul, aștept ca lucrurile să se reconfigureze. Poate fi criză la nivel mondial, dar România are acele elemente conjuncturale. 

Începutul anului a avut să fie cu nemulțumiri, dar după 25 februarie, finalul lui februarie și începutul lui martie, lucrurile, cel puțin din punct de vedere astrologic, la câtă experiență am pe evenimente și social, se vor mai tempera. Eu nu văd România într-un colaps financiar chiar dacă acum toată lumea vorbește despre asta, cum a fost blocajul de la începutul anului trecut, a fost foarte dificil. Ceea ce vedem noi la televizor sunt doar niște chestiuni nuanțate, dar sunt convins că Universul știe de ce. Lucrurile se vor mai liniști pentru că noi, ca români, avem protecție.

Avem o latură de stabilizare când vine vorba de tot ceea ce înseamnă interacțiune, latura politicului avea să fie dată peste cap, așa va fi tot anul. Toate aceste polemici la nivel politic aveau să fie absolut normalitate și vor avea aceeași continuitate până la finalul lunii mai, după luna mai până în octombrie 2019 vor mai descrește în intensitate. Interesant este că a coincis și cu anul electoral., a spus astrologul Burculeț la DCNews.

Ioan Burculeț va modera emisiunea Previziunile săptămânii la DCNews.

Urmărește răspunsul integral AICI

Vezi și: Horoscop 4 - 10 februarie. Astrologul Burculeț: Aveți grijă în trafic Zodiile predispuse la accidente

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel