Criza ecomomică impune 2 job-uri. Un poliţist de frontieră este şi DJ în clubul în care a avut loc scandalul de la Deta

1
1

DJ în clubul din Deta, unde a început scandalul în care au fost implicaţi fiii primarului, era un poliţist de frontieră. Acesta nu a sunat la 112 şi nici nu şi-a anunţat superiorii despre ce s-a întâmplat.

Florin Chiteală este cercetat pentru că nu a anunţat bătaia la 112, a fugit din club fără să intervină şi nu şi-a anunţat şefii de incident. El este martor cheie în dosar şi poate spune de la cine a început vărsarea de sânge.

Iadul s-a dezlănţuit la Poliţia de Frontieră Timiş după ce şefii instituţiei au aflat că Florin Chiteală, un om al legii în vârstă de 38 de ani, a fost DJ în clubul din Deta în seara în care Călin şi Bodan Roman, alături de complicii lor, au tăiat cu sabia trei tineri. Chiar dacă prin natura meseriei Florin Chiteală era obligat să intervină, acesta a întrerupt programul muzical şi a fugit. Şefii poliţistului de frontieră au stabilit că angajatul lor nu a anunţat incidentul la 112 şi nici nu şi-a anunţat superiorii de eveniment.

Mai grav este că Florin Chiteală a văzut cum a pornit scandalul, cine dat primul pumn şi poate să spună dacă Alexandru Şerban, una dintre victime, i-a ameninţat pe tinerii din club cu un pistol, aşa cum a susţinut Călin Roman în faţa instanţei. Fără voia lui, poliţistul de frontieră a ajuns martor cheie în dosar.

Poliţistul de frontieră Florin Chiteală va fi audiat miercuri dimineaţă şi va trebui să explice cum s-a petrecut bătaia şi cum de nu a intervenit.

Într-o emisiune televizată, fratele primarului din Deta a vorbit despre nepoţii săi implicaţi în scandal. "Ce s-a întamplat nu mă surprinde, am mai auzit lucruri de astea despre nepoţii mei. Am auzit că este mai recalcitrant nepotul cel mare. Ştiu că a mai participat la scandaluri, dar nu aşa grave, s-au mai bătut cu pumnii, s-a mai spart un cap", a povestit fratele primarului din Deta, Ladislau Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel