Cristoiu, scenariu Iohannis - Kovesi: El știa. Este devastator!

Klaus Iohannis, alături de Laura Codruța Kovesi
Klaus Iohannis, alături de Laura Codruța Kovesi

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat un nou scenariu în ceea ce îi priveşte pe Klaus Iohannis şi Laura Codruța Kovesi, după victoria de la Bruxelles.

"Îmi daţi voie să fac un scenariu? Mai ţineţi minte cine s-a opus cu înverşunare revocării ei? Klaus Iohannis. Dacă el ştia? Nu vreau să fiu incoerent. Asemenea operaţii se pregătesc cu doi ani înainte. Pare că totul e o înscenare şi că revocarea ei a făcut parte din încărcarea ei... Forţele care o propulsează s-au gândit şi la voturi din LIBE, la manipularea democratică, adică a Parlamentului, manipularea presei.

Apropo de imagine! Din acest punct de vedere, cu atât mai mult în poporul român și Occident, este femeia care totuşi a ţinut piept şi Iohannis nu-l ţine. Cine mai câștigă urieșește? USR. Această bătălie de imagine nu îl afectează pe Dragnea cu nimic. Pe zona lui Iohannis este devastator. Orice om spune aşa: "Uite, mă, femeia aia, trestia... Se duce singură, se înscrie şi Iohannis, care era preşedinte, nu poate să îi ţină piept lui Dragnea. Ea săraca, singură, dată afară, fără SPP-ist, se duce singură la aeroport... Ea, cu toate astea, a triumfat la "turneul de la Bruxelles", a spus Ion Cristoiu, în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

Vezi și:  Kovesi, revenire în România. Chirieac: Asta e realitatea. Kovesi are dreptate

ZODIA care va avea PROBLEME serioase. Astrolog DCNews: Gândurile rele de la...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel