Cristoiu, ipoteză în cazul lui Dragnea - asul din mânecă la prezidențiale 2019

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu, la România TV, că Liviu Dragnea rămâne cel mai "primejdios" posibil candidat la prezidenţiale, dintr-un motiv simplu. 

Ion Cristoiu a comentat rezultatele unui sondaj de opinie care releva care este intenţia de vot a românilor în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, afirmând că Liviu Dragnea - în eventualitatea în care va intra în cursa electorală din partea PSD - rămâne cel mai primejdios candidat. Cristoiu atrage atenţia asupra faptului că, în cazul lui Dragnea, intenţia reală de vot ar fi mult mai mare decât o arată sondajele de opinie, dintr-un motiv simplu: lumea evită să spună că votează cu el. 

"Spirala tăcerii"

"Trebuie luat în calcul un lucru: spirala tăcerii în cazul lui Dragnea. Părerea mea, cel mai primejdios candidat după părerea mea, dacă-şi anunţă candidatura, e Liviu Dragnea. Ca în cazul lui Vadim, este spirala tăcerii. Vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat la Vadim? Public le e frică să spună că votează cu el şi când se duce la vot vezi ce se întâmplă. Trebuie luată în considerare, în cazul lui Dragnea, această spirală a tăcerii", a declarat Ion Cristoiu. 

Vezi şi: Laura Vicol cere DESFIINȚAREA DNA: Sunt monștri!

PNL, listă europarlamentare. Orban, anunţ despre Crin Antonescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel