Cristina Tunegaru- Patrick Andre de Hillerin. ”Godină a educației”, lovitură pentru jurnalist. Val de susținere

Cristina Tunegaru
Cristina Tunegaru

Lui Patrick André de Hillerin i-a fost blocat contul pentru 30 de zile după o postare despre profesoara ”Tunegaru, această Godină a educației”. 

”The story of my professional life: Scriu, de 27 de ani și ceva despre politicieni, afaceriști, servicii. Am avut, până acum, în jur de 15 procese. Culmea e că am fost dat în judecată doar de marginali, care au mai și pierdut procesele pentru că, desigur, materialele erau documentate și extrem de adevărate. Dar ideea e că doar marginalii m-au dat în judecată, nu rechinii. Ălora nu le convenea, nici de dragul imaginii inițiale, să ajungă la sentință. Ei, bine, acum contul meu de FB, cel pe care-l am din 2009, e suspendat pentru 30 de zile, după ce am fost raportat de o marginală, profesoară închipuită de limba română, și de fanii domniei sale. Căci are. Doamna Tunegaru, tocmai ați câștigat un prieten devotat, care vă va dedica puțin din timpul lui în fiecare zi, pentru a vă însenina viața. Dacă nu știți ce înseamnă asta, întrebați-o pe doamna deputat Diana Tuşa.” a scris Patrick Andre de Hillerin pe noul său cont de Facebook, unde a revenit cu postări despre profesoara Cristina Tunegaru. 

În urma blocării contului său de Facebook, foarte mulți internauți și-au manifestat, în scris, susținerea pentru PAH.

Iată o parte dintre mesaje: 

”I-au suspendat contul lui P.A. de Hillerin pentru că i-a zis Godină suplinitoarei râncede Tugenaru, care a zis că Eminescu, Sadoveanu, Slavici și Creangă sunt depășiți si căreia îi pute de tot ce e românesc in general. O tută cu aere de la flatulație.”

”Sunt aici să vă anunț că mentorul meu, Patrick André de Hillerin (pe bune, așa îl cheamă. Vă rog nu îi dați și voi report pentru identitate falsă) a fost pus 30 de zile pe tușă de către Facebook după ce s-a luat în gură cu ceva Godină a educației, mă rog. Că mna, așa suntem noi: când cineva crede despre obiectul îndrăgostelii noastre ceva ce nu e pe filmul nostru, zdrang. Îl dâm de pereți. Așadar, Patrick are 30 de zile în care să se gândească la faptul că am ajuns, ca societate, la punctul în care nu îi mai poți spune prostului că e prost. Aia e. Omu a fost transformat într-un soi de Iohannis al facebook-ului: poate doar observa cu atenție și preocupare ce se întâmplă, dar nu poate posta, comenta sau răspunde la mesaje. Eventual, folosiți postarea asta ca să îi faceți recomandări de timp liber. Că acum o să tot aibă”

[citeste si]

”Domnu' Patrick André de Hillerin fu blocat de nea Țucă Bergăr reclamat fiind, probabil, de ceva fani tunegarieni...”

"Tunegaru, această Godină a învățământului."
Aceasta afirmatie - cit se poate de pertinenta, de altfel - a adus drept reactie blocarea temporara a lui Patrick André de Hillerin. S-a pornit un jihad tefelist impotriva sa, l-au raportat pe FB pina i-au inchis contul. Eu spun sa dati de stire celorlalti ca astia progresistii care se dau de chinul mortii impotriva violentei sint de fapt de o violenta si de o vehementa atroce, miseleasca si perversa si vicleana. E o noua incercare a deontologilor progresisti sorosisti de a pune pumnul in gura celor care nu sint de acord cu ei.
P.A. Hillerin e un jurnalist caruia vehementii deontologi incearca sa-i inchida gura. Nu lasati asta sa se intimple. Cine tace isi merita soarta. (Mirel Palada)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel