Cristina Țopescu: Pot să nu fiu de acord cu Mircea Badea, fără să-l înjur?

Cristina Țopescu
Cristina Țopescu

Jurnalista Cristina Țopescu este etichetată pe Facebook de persoane care critică alți jurnaliști ai postului Antena 3. 

”Pot să nu fiu de acord cu Mircea Badea, fără să-l înjur? Mersi.” a scris Cristina Țopescu pe Facebook.

Jurnalista scrie că este tăguită pe Facebook de o internaută care și-a subliniat dezacordul profund cu Mircea Badea în ceea ce privește prezența copiilor la proteste. 

Cristina Țopescu susține că prezența copiilor la proteste este o problemă falsă. Jurnalista crede că ”protestele astea sunt revenirea la `viata civica` a tinerilor, sunt mandra de ei, sunt alaturi de ei si ii invit foarte des in emisiunile mele.”

”Opiniile mele deci nu coincid cu cele ale lui Mircea, asta nu înseamna că o să mă apuc să-l înjur. Știu că mă puteți înjura unii dintre voi pentru că nu-l înjur, dar îmi asum. La fel de bine (sau rău?!) sunt înjurată și de ceilalți, când spun că suștin protestele, că am fost la ele și că, și ca moderator, în toiul unor asemenea tensiuni sociale, am dreptul la opinie chiar și în emisiunea mea. Important e că îi ascult și pe ceilalți, că îi tratez cu respect și că încerc să înțeleg ce-i nemultumește și pe ei”, a mai scris jurnalista. 

Cristina Țopescu adaugă: ”Nu-l înjur pe Mircea pentru că nu e stilul meu, dacă am ceva de spus cuiva îi spun lui, nu o fac pe Facebook. (...) Ce știu e că Mircea e un tip foarte deștept, că nu are sufletul precum îi e gura de multe ori, știu și simt asta, deși nu suntem prieteni. Aleg să văd asta în Mircea și nu excesele lui îmbrăcate într-o `stilistică`, nici ea pe gustul meu. Sunt și lucruri pe care mircea le exprimă corect și aproape genial, hai recunosteți!”.

Jurnalista Antena 3 atrage atenția că și ea e înjurată pe Facebook și sunt internauți care o amenință că o pârăsc la Mihai Gâdea, dar merge îniante. 

Vezi aici postarea completă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel