Cristina Ich, la un pas să fie bătută în aeroport. Alex Piţurcă, reacţie șocantă

Cristina Ich a fost la un pas să fie bătută pe aeroport când se întorcea din vacanţă, iar iubitul ei, Alex Piţurcă, a avut o reacţie incredibilă și neașteptată.

Regina instagramului, Cristina Ich, Iubita lui Alex Pițurcă, a fost la un pas să fie bătută în aeroport, după ce două romance au jignit-o, informează România TV. 

Nu este singura dramă a vedetei. Cand au ajuns pe aeroportul din Austria, Ich si-a pierdut şi bagajul, care a rămas la Cancun.

"Nu mergea chestia aia de la pașapoarte, care citește pașaportul electronic și unele din spate, nu și-au dat seama că sunt româncă și au zis: "Ia uite cât e de proastă asta". Bineînțeles că mă știți că sunt impulsivă și nu mă abțin și m-am întors și le-am spus ceva de genul: "Proastă ești tu!" Au venit cu unul de trei metri ca să mă bată. Îmi era frică să nu-mi dea una în față. Am zis că dacă îmi dă una, mă lasă lată clar", le-a povestit Cristina, fanilor, în poveștile de pe pagina de Instagram.

A abandonat-o în aeroport

In scandal a intervenit şi Alex Piturcă, iubitul vedetei, care s-a enervat pe ea şi a lasat-o să se intoarcă singură în ţară.

"Nu ne-am despărțit, chiar nu ne-am despărțit, vă dau cuvântul meu de onoare", a mărturisit Cristina Ich.

"Frate, ce pretenții să ai de la străini, când ăla care îți e aproape e mai rău decât un străin. Alex a plecat la munte și am rămas singură în aeroport. Mă rog.  La final am auzit ceva de genul: Tu ești vinovată dragă, trebuia să taci. Vezi, de asta îți iei bătaie, că nu taci", a adăugat ea pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel