Cristiano Ronaldo schimbă antrenorul la Juventus. Allegri, negocieri cu conducerea

Cristiano Ronaldo va rămâne fără antrenor la Juventus, după ce Massimiliano Allegri nu s-a înțeles cu conducerea clubului campion al Italiei.

Allegri (51 ani) se află de cinci ani la Juventus, având un bilanţ remarcabil, cinci titluri de campion, patru Cupe ale Italiei, două Supercupe ale Italiei şi două finale de Liga Campionilor. Într-un comunicat de presă emis de campioana din Serie A este menţionat: "Massimiliano Allegri nu va mai fi antrenorul lui Juventus din sezonul 2019/2020”. Allegri şi președintele Juventusului vor susține o conferinţă de presă sâmbătă, la ora 15:00 (ora României).

Tehnicianul toscan a avut mai multe întâlniri miercuri şi joi cu conducătorii clubului torinez, lăsând impresia unui dezacord între părţi, deşi anunţase anterior că va rămâne la club.

După eliminarea din sferturile Ligii Campionilor, de către Ajax Amsterdam, Allegri şi preşedintele Andrea Agnelli au declarat că nu va exista o schimbare în privinţa sezonului viitor. Allegri mai avea un an de contract cu Bătrâna Doamnă.

Sosirea atacantului portughez Cristiano Ronaldo vara trecută a făcut din Liga Campionilor un obiectiv prioritar pentru Juventus, mai mult decât în anii precedenţi. În ciuda unui nou titlu câştigat în Serie A, fără nicio emoţie, eşecul cu Ajax a fragilizat poziţia lui Allegri, criticat puternic în Italia pentru jocul său.

Citește și:

Liverpool, favorită în finala Liga Campionilor. Gary Lineker, argumente pro și contra

Liga Campionilor, clasamentul golgheterilor înainte de semifinale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel