Cristiano Ronaldo, precizare înaintea meciului cu Ajax din Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, accidentat la coapsa dreaptă în urmă cu două săptămâni, ''va fi titular'', miercuri, în meciul din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, cu Ajax Amsterdam, a anunţat, marţi, antrenorul echipei italiene Juventus Torino, Massimiliano Allegri, citat de AFP.

Cristiano s-a antrenat bine cu echipa şi este disponibil. Dacă nu se va întâmpla ceva până la ora meciului va fi titular, a declarat Allegri, la Amsterdam, în conferinţa de presă premergătoare meciului.

Cristiano este ca de obicei. S-a refăcut şi suntem fericiţi că este din nou alături de noi, deoarece este un jucător foarte important, a spus, la rândul său, fundaşul Daniele Rugani, care va juca şi el din primul minut, în locul lui Giorgio Chiellini, accidentat. Ronaldo s-a accidentat în meciul Portugalia - Serbie (1-1), de la Lisabona, în preliminariile EURO 2020. El nu a mai jucat pentru Juve de la meciul cu Atletico Madrid din optimile de finală, în care a reuşit o triplă pentru Bătrâna Doamnă, calificând-o în sferturi, după 0-2 şi 3-0. Lusitanul a participat normal la antrenamentul de marţi, iar luni s-a pregătit o bună parte din timp cu echipa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel