Urmărește emisiunea live


Cristiano Ronaldo, secretul unei cariere impresionante. Şase mese pe zi, dietă strictă. Care este mâncarea preferată

Instagram - @Cristiano
Instagram - @Cristiano

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a intrat în atenția publicului de la EURO 2020, după ce acesta a dat jos de pe masa conferinței de presă 2 sticle de Coca Cola. 

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai apreciați jucători de la EURO 2020. Acesta a mutat 2 sticle de suc Cola din fața sa, produse ale unui sponsor oficial al competiției. După ce a dat sticlele de suc jos, Ronaldo a afirmat „beți apă!”.

Ronaldo a explicat cum reuşeşte să fie într-o formă fizică de invidiat chiar şi la 37 de ani. 

„Dacă faci antrenamente în mod regulat este important să-ţi menţii nivelul de energie ridicat pentru a-ţi alimenta corpul şi a fi în formă bună. Am o dietă bogată în proteine, cu o mulţime de carbohidraţi luaţi din cereale integrale, mănânc fructe şi legume şi evit alimentele cu zahăr”, a declarat Ronaldo conform Digi Sport

Sportivul mănâncă la fiecare 3 - 4 ore și nu sare peste micul dejun. Prima sa masă a zilei este una consistentă și conține brânză, șuncă, iaurt degresat, fructe sau avocado pe pâine prăjită. 

Mâncarea preferată

Felul preferat de mâncare al lui Cristiano Ronaldo este Bacalhau a Bras, o mâncare cu specific portughez. Produsul este alcătuit din bucăți de cod sărat, cartofi prăjiți și ouă amestecate. Sportivul mai preferă dorada, peştele spadă şi bibanul.

Alcoolul, dăunător pentru creier și organele principale

Până și o singură picătură de alcool reduce dimensiunea creierului, deteriorându-l mai mult decât orice alt produs, au descoperit oamenii de știință de la Universitatea din Oxford. 

Cercetarea a fost făcută pe mai mult de 25.000 de persoane din Marea Britanie, scrie Mediafax. Practic, cu cât consumul de alcool este mai mare, cu atât volumul creierului se reduce: cu cât bei mai mult, cu atât pierzi mai mult abilitățile cognitive, precizează La Stampa.

„Nu există un prag pentru daunele cauzate de consumul de alcool. Întregul creier pare să fie afectat, nu doar unele zone specifice, după cum se credea anterior", a declarat pentru „Guardian” Anya Topiwala, lider de cercetare la Universitatea Oxford.

Vezi și: Chiar și o singură picătură de alcool reduce dimensiunea creierului, conform unui studiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel